петък, 12 август 2016 г.

Магическата земя на Алпите впечатли и Николай Клисуров



След като се върна от почивката си в австрийските Алпи и пътешествието си до някои от най-красивите баварски градчета, разбрахме, че Николай Клисуров се е заредил с много положителна енергия и е готов за нови постижения както в личен, така и в професионален план.


"Заредих се с много положителна енергия, но на такова магическо и красиво място няма как да бъде по друг начин. Радвам се, че успях да осъществя идеята си за една лятна европейска почивка. Наистина не предполагах, че е чак толкова красиво, но всички спиращи дъха гледки са като от реклама, само че реални. Енергията, която носи това място е наистина голяма. Благодарен съм!" - написа Николай в официалния си Facebook профил веднага след като стъпи на родна земя.



Николай сподели още, че се очаква от него нов имидж и промяна, както и за първи път подготвя фотосесия, която се заснема вече месец от различни кътчета на България.



Различни австрийски фотографи и любители на планината, впечатлени от снимките на Ники, го последваха в официалния му Instagram профил - @nikolai_klisurov


TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.