събота, 13 август 2016 г.

Мария Пешева - Първата Miss Beauty | Интервю

Мария Пешева е първата Miss Beauty на България. Тя спечели титлата миналата зима. Сега тя споделя със ЗНАМ какво й се е случило през последната 1 година и какво мисли да прави в близкото си бъдеще. Научете повече за живота на Miss Beauty!

1) Миналата година спечели короната на конкурса Miss Beauty, организиран от Джулиана Гани. Може ли да ни кажеш с няколко думи как протече за теб конкурсът?
  - Това беше първият конкурс, на който приех да участвам! Имах нужда от нова емоция и изживяване, защото имах лични проблеми, от които исках да се отърся! Конкурсът протече много динамично и беше много забавен и изпълнен с много и различни емоции!

2) След като взе титлата Miss Beauty за 2015, нещо промени ли се у теб?
  - След титлата не съм се променила по никакъв начин, все още съм скандална, а на моменти и избухлива! Винаги директна, когато не харесвам някого не контактувам с него, избягвам да навлизам в контакти с хора търсещи полза от мен!

3) Кои хора ти дадоха най-голяма подкрепа на конкурса Miss Beauty?
  - За конкурса ме подкрепиха семейството ми, приятели и мъжа до мен! Всички ми казваха, че имам различна визия, откроявам се и журито ще ме оцени и ще бъде полезно за мен.

4) Успя ли да намериш нови приятелства в лицата на конкурентките ти от конкурса? Има ли и такива, с които отношенията да не са ти добри?
  - Всички момичета бяха страшно озлобени към мен. През цялото време ме обсъждаха, коментираха и на няколко пъти бях на път да вдигна грандиозен скандал! Няма как да имам приятелски отношения със злобни змии 90% от участничките бяха такива. Имаше и добри момичета, но те бяха 2-3.

5) Знаем, че си любителка на модата и, може да се каже, си диктатор на модните тенденции. Винаги ли си имала този усет? Какво е модата за теб?
  - Модата е страст и начин на живот! Харча страшно много пари за това! Благодаря за комплимента, че диктувам тенденции! Аз имам усет и собствено виждане за нещата, обичам цветове. Обичам да бъда различна и винаги забележима!!! Винаги съм имала усета, от малка още, и обичам да давам съвети на приятели за техните дрешки! Обичам мъжа до мен да е много добре облечен. Със скъпи дрехи, часовници, добре поддържан! Привличат ме добре облечени мъже със стил и добро финансово положение.

6) Тази година ти отвори собствен бутик за дрехи, в който предоставяше възможност на хората да си купят дрехи от световноизвестни марки. Трудно ли се реши да стартираш магазина?
  - Да много трудно се реших, бутика ми беше подарък, на който много се зарадвах, но го превърнах в online бизнес който ми носи допълнителни доходи!!! Не разчитам на тези пари. Просто имам страст към модата. Клиенти са ми доста изпълнители и известни личности, защото залагах на световни марки на много достъпни цени.

7) Какво ново те очаква тази есен? Имаш ли планове за участие в нов конкурс?
8) В каква насока искаш да се развиваш след няколко години? Би ли искала да се занимаваш с мода?
  - Тази есен мисля да се насоча към образованието си, към нови почивки на екзотични места! Към нови конкурси и дано се престраша за операцията, която трябва да си направя. ;)


Photo Gallery by QuickGallery.com


Любителски въпроси:


1) Любимото ти хоби е?
  - Обичам да пея и танцувам това е моята страст и това съм правила цял живот. Кара ме да се чувствам жива и пълноценна. Сцената е моето призвание много съм артистична с дива кръв.

2) Какъв жанр музика слушаш?
  - Слушам абсолютно всичко, но когато сме с приятели се забавляваме на поп-фолк. Много танцуваме, събирам всички погледи по баровете, които посещавам рядко по лични причини.

3) Кажи ни кои марки дрехи са ти любими?
  - Харесвам различни марки обичам да нося Philipp Plein, Cavalli, Dolche & Gabanna и други, но имам и дрехи от български дизайнери. Искам дрехата да е хубава, не е задължително да е марка.

4) Кое е най-интересното място, на което си била?
  - Била съм на много интересни места, важно е с кого съм, обичам романтиката!

5) Кои са твоите идоли?
  - Нямам идоли! Харесвам известни личности, но чак идоли нямам. Не обичам да имитирам някой. Твърде принципен човек съм, с ясно мнение и визия, която не е повлияна от никой. Искам да се запазя такава каквато съм. Различна и хората, които искат да ме опознаят, да видят истинската Мария такава, каквато е. :€

6) Каква е най-скандалната ситуация, в която си попадала?
  - Има доста скандални ситуации, в които съм попадала, като например скандали с нагли мъже, които са се опитвали да ме притесняват; скандали с жени, общо взето, доста често ми се случва, за съжаление!

7) Разбрахме, че има доста хора, които да завиждат на лайфстайла ти. Как се справяш с тях?
  - Ами доста злобни коментари и обиди чувам доста често от сорта на тази "злобна к***а за каква се мисли" и т.н., ако ме предизвикат влизам в скандал, но гледам да не падам на тяхното ниско ниво.

8) За каква любов мечтаеш? Имаш ли приятел в момента? Какво би искала мъжа до теб да притежава?
  - Мечтая за истинска любов, но в днешно време това е рядкост! В момента си имам някого, но не искам да издавам кой е! Така е по-добре, пазя се от лоши очи! Искам мъжът до мен да бъде силен, мъжествен, да бъде опора в моя живот и да мога да разчитам на него за всичко. Трябва да бъде силен характер, романтичен и кавалер. Жестовете са много важни за мен, обичам да бъда изненадвана и да се чувствам важна и значима! Свикнала съм да ме гледат като принцеса признавам си го. 😉 Подаръци, коли, бижута, дрешки и всяка сутрин да ме будят с огромни букети!

9) Дочухме, че си на почивка на българското Черноморие с Мис Силикон. Сподели ни малко повече за приятелството ви?
  - Не ни обиждайте, това е повече от приятелство! Ние сме сестри и нашата връзка е много специална, тя е моето всичко.

10) Предполагаме ухажорите около теб са много. Имало ли е неприлични предложения, който някой да ти е предлагал?
  - Не обръщам внимание на провокативни предложения, но винаги забелязвам мъжките погледи! Справям се с тях като ги игнорирам подобаващо!

11) Коя е най-голямата интрига, в която си била забъркана? Как реагира?
  - В любовен триъгълник - само така ще отговоря, но не взех отношение! Не дължа обяснения за живота си на никого.

12) Преди година завърши. Има ли хора от училище, които да ти липсват?
  - Да завърших хуманитарна гимназия с английски, но няма хора, които да ми липсват. Не бяхме задружен клас, имаше много женска злоба и интриги. 😉



TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.