петък, 23 септември 2016 г.

Кой помни? №19 | "Женени с деца"

През 1987 година се появява американският сериал "Женени с деца", който успява да спечели интереса на публиката из целия свят и успешно заснема 10 сезона, в продължение на 10 години (до 1997). Героите са уникални сами по себе си, а историята ни представя едно съвсем обикновено семейство от Чикаго, което няма високи доходи, но пък за сметка на това всеки член на семейството притежава изключително чувство за хумор.

Най-големият от всички герои, във всяко едно отношение, Ал Бънди (Ед О'Нийл) - продавач на обувки и мъжът в семейството, макар и понякога с ненавист към семейството си, успява всеки път да ни докаже, че всъщност държи много на всеки един от тях, дори и кучето.

Комедията забавлява все още малки и големи и, определено, е един от най-смешните сериали в историята на кино изкуството. Кристина Апългейт и Дейвид Фостино отрастват като част от семейството на Кейти Сейгъл и Ед О'Нийл. За тях те са второто им семейство. :) Сериалът печели ред награди, като една от тях е за най-забавен и запомнящ се сериал на миналия век, а и хилядолетие.


TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.