четвъртък, 2 юни 2016 г.

Селфита, мода, амбиции с Део - Принцът на ASMR Общността

През тези две години, в които се сблъсках с феномена ASMR успях да осъзная, че в него има и нещо повече от успокоение. Това, което осъзнах е, че наистина може да се вложи старание и да се направи едно изкуство от упойващите звуци на феномена.


Един от артистите, занимаващи се именно с ASMR - Део, известен със своите RolePlays, допринася за общността със своите разнообразия от видеа, които включват различни звуци. Део има желанието да стане актьор и да се занимава с изкуство. На този етап за него това е трудно за достигане, но не е невъзможно. Чрез своя канал в YouTube Део доказва таланта си, когато играе различна роля във видеата, наречени RolePlays, където, наистина, се усеща нюха му за актьорството и виждаме, че мечтата му може да бъде реализирана.

Део споделя пред ЗНАМ, че иска, освен да докаже таланта си пред обществото, да остави следа от себе си и да помага в различни каузи от живота. Това негово желаниe е достойно за похвала, защото момчето не търси просто парите, а се впуска в приключение с живота на артист. Като за начало за Део ASMR e неговото призвание, но по-нататък не е изключено да започне и Влог видеа, където да изразява мнението си с хората. Повече за Део и неговото творчество можете да разберете като прочетете интервюто.

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.