сряда, 25 май 2016 г.

Изящество на абитуриентските балове: Зорница Ангелова надмина всички

Тазгодишните балове минаха за пореден път с голямо разнообразие от перфектно комбиниран тоалет с прическа и грим, както и с несъответствие между цветовете, нюансите, моделите на дрехите, аксесоарите и допълнителните процедури, които всяка една абитуриентка бива подлагана.

За разлика от многото обаче, едно момиче реши да заложи на естественото и не позираше с изкуствено уголемени джуки или чупки, съвсем неподходящи за изискания повод.


Зорница Ангелова, която винаги е държала на природната си красота, бе облечена в изящна Турско синя рокля с много тънък слой лъскави камъни и орнаменти. В комплект с елегантната рокля, тя бе обута на 15-сантиметрови черни токове, а в нежните си ръце, на които имаше сребърна гривна със сини камъни, подчертаващи нюанса на роклята, носеше черна дамска чанта-плик, която пък от своя страна беше в пълен тон с красивите й обувки.


Photo Gallery by QuickGallery.com


Гримът и прическата й бяха изумителни. Те пасваха на тоалета изключително добре и правеха натуралното й лице още по-лъчезарно и божествено. Разбира се, Зори се доверява на най-добрите фризьори и гримьори, затова външният й вид можеше да засенчи всички останали абитуриентки, не само от класа й.

Какво да кажем... Който знае и може да се облича, просто го може. На Зорница, след този прекрасен празник, й предстоят няколко трудни изпита, с които тя ще се подготви за новото начало в университета. Засега може да и пожелаем само успехи, а за в бъдеще се надяваме отново да влезе под полезрението на ЗНАМ за още хубави събития.


TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.