петък, 4 март 2016 г.

Теодора Петрова: Фен интервю относно модата

1) Кои са твоите модни идоли? 
  - Обожавам стила на Кара Делевин, Кендал и Кайли Дженър.Голяма почитателка съм и на куп руски модели като Ирина Шейк, Саша Маркина, Марина Майер, Олеся Малинская и други.

2) Кои са любимите ти дизайнерски марки?
  - Относно дизайнерските марки-колекциите на Moschino, D&G,Chanel,Guess,Casadei са сред любимите ми.

3) Ти ще учиш право, но мислила ли си за вбъдеще да се занимаваш с дизайнерство или като модел?
  - Определено не мога да ск.ия, че имам амбиции в областта на модата. Независимо дали моите произведения ще са пред камерите, на модния модиум, или аз самата ще съм пред обектива....работата в тази сфера ще ми носи много положителни емоции, ще бъде истинско удоволствие...

4) Как винаги поддържаш отличния си външен вид?
  - Старая се той да е отличен, но няма да лъжа-изизскват се страшно много усилия. Това си е работа24/7, колкото и да им се струва на някои хора лесна, дори незначителна работа. Относно косата например- не съм сменяла фризьора си досега.Един път го направих и дълбоко съжалих. Но имам късмет, че моята кръстница е професионален фризьор и има свой салон.Иначе в графиками присъстват също така часове при маникюрист, козметик, масажист, а и спортът е част от всикидневието ми.

5) Ако имаш възможност да позираш за някое светско модно списание, кое би било то и защо?
  - С най-голямо удоволствие бих участвала във фотосесия, позирала или дала интервю за не едно и две светски списания.Сега се сещам за една реплика на Кари Брадшоу от "Сексът и градът"-"Vogue е моята библия!" казваше тя. Това списание бих казала, че би било черешката на тортата. Смела мечта, а? Но мечтата и определянето на целта са едни от първите крачки към сбъдването и постигането им.

6) Спазваш ли някакви диети и имаш ли ограничения?
  - Няма да лъжа-изпробвала съм редица диети, може да се каже че съм веща в тази област и списъкът е дълъг. Доста е трудно да се намери "златната среда", подходящата диета, но мисля, че вече съм го постигнала. Така че, да, имам определен хр. режим, като по-скоро се ограничавам откъм броя на калориите. А и от 5-годишна спортът е неизменна част от моя живот.

7) Много моделки си пускат музика, докато избират тоалета си за деня... Ти пробвала ли си, чрез ритъма да подбереш най-доброто?
  - Музика....само изричането на тази дума ме кара да се усмихна. Обожавам музиката и всеки, който ме познава, знае, че или съм надула тонколоните, или си тананикам, или съм със слушалки... Почти денонощно музиката присъства в моя живот-докато подреждам, не спортувам без нея, отивам някъде, пътувам, докато съм на плаж, дори докато съм под душа.... Тя ми е голям помощник и в избора на подходящи дрехи за деня и повода.



TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.