петък, 17 август 2018 г.

Николай Клисуров: "Сторитата в Инстаграм ми станаха любимото хоби"


Николай Клисуров денонощно обновява своите истории в Instagram и Facebook. Много хора приемат това за повърхностно и ненужно, но всички тези миниистории крият повече от това да покажеш начина си на живот.

Всеки би могъл да се покаже в много светлини, да отрази събития и емоции, изключително ценни за себе си. Наред с всичко това има и куп други предимства на социалните мрежи, но научете какво наистина мисли за тях Ники.

Сторитата ми се превърнаха в интересно минириалити, което се гледа и споделя непрекъснато. 
Микс съм от хумор, сериозни теми, твърд характер, приключения, пътувания, и напоследък самоирония. С всяко изминало стори усещам как споделям все повече от личните си емоции и преживявания. Гледанията ежедневно надхвърлят тройно броя на последователи, което ми говори много и достатъчно.

Съответно и отговорността за това какво се пуска в мрежата е много голяма. Иска ми се чрез социалните мрежи да се възпитаваме едни други. Да се учим на нови и ценни неща. Да се oбогатяваме с малко по-качествена информация.
Преди, като разказвах за преживяванията си, много често не ми вярваха. Сега съм щастлив, че има подобен тип приложения, защото повече хора могат да се докоснат до теб самия, но най най-ценните моменти и хора винаги ще си останат скрити само за мен. 
Случва се да чуя и видя неверни неща по мой адрес и е напълно нормално. Ще кажа само, че истината за мен излиза единствено чута от моята уста или споделена само в мой пост. 
По-често трябва да се допитвам до хората, за да имам по-стабилна връзка с тях. Това е едно от малкото неща, които бих променил на този етап.

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.