вторник, 5 юни 2018 г.

Благородна кауза обзема отборите по американски флаг-футбол

Добрите каузи ни обединяват, карат ни да се замислим колко много имаме и доказват, че с нещо малко можем да накараме някой друг да се почувства по-добре.
Софийските Булдозери се впуснаха в приключение и организираха благотворителен турнир по американски флаг-футбол "Flag for Charity", който ще подкрепи сдружение "Русаля", което подпомага развитието на младите творчески таланти в училището по изкуства и занаяти "Димитър Екимов" в с. Русаля. Събитието ще бъде проведено тази събота (09.06) на стадион "Академика", София, като ще стартира от 12:00ч. и ще продължи до 18:30ч.. Минималната такса за участие е 12лв.. Всеки, който проявява желание да се присъедини към благородната идея и да прекара един ден из света на американския футбол, може да попълни формуляра и да закупи билети от тук:

Спонсорите на събитието ще предлагат освежителни напитки на всички присъстващи, а момчетата от отборите ще изиграят няколко мача, с които да запознаят аудиторията повече със спорта американски флаг-футбол. На събитието ще присъстват и децата от творческото училище, като всеки, който иска да се запознае, ще има възможността да разбере от самите тях повече за тяхното обучение и растеж в сферата на изкуството.

Повече информация около събитието и каузата можете да научите тук: 
Photo credit: Sofia Bulldozers

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.