вторник, 28 ноември 2017 г.

Лейди Гага отново ще грабне Грами

Наградите Грами са най-престижните музикални награди в света. Изпълнителите, получили Грами, могат да се чувстват горди и да знаят, че творчеството им е оценено напълно. Тази година наградите ще се изпълнят на 28 януари /неделя/ в Ню Йорк и ще бъдат излъчени в ефира на CBS от 20:00 часа.

Лейди Гага за пореден път получи номинации в две категории - "Най-добър поп албум" с албума й "Joanne", както и "Най-добро поп соло изпълнение" с песента й "Million Reasons". Певицата е носителка на 6 награди Грами, а тази година има реален шанс за победа в двете категории, най-вече заради изпълнението й на Super Bowl '51, като това бе изпълнението, получило най-много гледания в историята на Super Bowl, събрало повече от 180 милиона гледания.

През 2017 Гага издаде клипа към песента "John Wayne", както и представи сингъла си "The Cure". През септември Гага преживя здравословен проблем, но за радост вече е в много добра кондиция и съвсем скоро ще възобнови концертите си, а филмът, посветен на нея и Super Bowl се очаква да излезе в началото на 2018-та година. Преди седмица Гага направи взрив с изпълнението си на American Music Awards, което бе една малка предпоставка за предстоящите събития на певицата през 2018 година.

Photo credits: Lady Gaga Bulgaria

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.