сряда, 4 октомври 2017 г.

Стрелите на успеха са насочени Право в целта

Есента е старт за ново начало, което ни поднася поредица от нови кадри. Иновативното предаване, водено от Пламен Василев, чиято цел е да промени концепцията на българското ток шоу, вече е налице. "Право в целта с Пламен Василев" се казва най-новото интернет предаване, в което популярни и успели хора ще разкриват повече за старта и развитието на своите кариери. Пламен ще интервюира както популярни личности, така и хора, които не са достатъчно познати на българското общество, но за сметка на това са успели да сбъднат мечтите си и са показали талантите си, без значение от сферата, в която се изявяват. Именно тази идея, която е заложил младия водещ, прави "Право в целта.." уникално по себе си шоу.
Photo credits: "Право в целта с Пламен Василев" Facebook

Пламен е едно обикновено момче с необикновени мечти. Обича да играе фатално и не се притеснява да го споделя, а това, което успя да сподели пред ЗНАМ е свързано с погледа му върху българския шоубизнес: "Писна ми от негативните коментари от повечето предавания, които се излъчват по телевизията и в интернет, затова реших да стартирам шоу, в което на прицел да бъдат само постиженията и творческите планове на личности, достойни за хвалба и борещи се за мечтите си.". Идеята му идва спонтанно и за отрицателно време Пламен успява да сформира екипа, с който работи, за да може продукцията да предава истината в най-чистия й вариант. Снимката, която бе корица за старта на новото шоу, е дело на известния фотограф Иван Ерменков. Фотосът е колкото предизвикателен, толкова и скромен. В него се крие именно смисълът на това какво виждаме и това какво се крие отвъд нашите визуални възможности, всъщност. Предаването крие куп изненади, които ще се разкриват с всеки изминал епизод. Засега това, което бе разкрито, е че Пламен ще се появява в кадър в някои от тях, а в други фокусът ще е изцяло върху лицето, споделящо за своите сполуки.
Photo credits: "Право в целта с Пламен Василев" Facebook

В следващия епизод на "Право в целта с Пламен Василев" ще успеем да опознаем малко повече една от българските рап изпълнителки. Диона е ексцентрична и бързо нашумяла певица. Пред Пламен тя ще сподели много неща, свързани със старта на нейната кариера, за новите си музикални проекти и още куп интересни събития. Тя има усет в модата, а клиповете й са повече от професионални. Не изпускайте участието й при Пламен, съвсем скоро.

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.