петък, 25 ноември 2016 г.

Кой помни? №20 | "Тя и Той"

Ало, мило! - кой не знае тези думи!??

Връщайки се в началото на века, няма как да не отбележим сериала "Тя и Той". Тази българска продукция плени сърцата на всички и успя да се превърне в най-успешния ситком на България до този момент. Стефания Колева, в ролята на Силви, и Юлиан Вергов, в ролята на Мартин, са перфектният избор за актьорски колектив в сериала. Двамата си пасват, не само като визия, а и като характери. Двамата са темпераментни и знаят как да завладеят сърцата на публиката.

Сериалът представя една млада двойка, живееща на семейни начела, която сама по себе си представлява една картина на съвременното българско семейство. Двамата са заедно от 7 години, но все още нямат деца. Силви обожава децата и няма търпение да види свето на бял свят, но Мартин все още не се чувства сигурен, че е готов да се превърне в татко.

Сериалът е съставен от 4 сезона, като първите три са снимани в периода от 2002 до 2006 година. През 2007-2008 се записва и четвъртият сезон, който е продуциран от FoxLife България. Епизодите са 95 на брой и всеки един от тях може да създаде емоции на щастие, смях, забава, понякога лек плач и много, много позитивизъм у нас.


TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.