петък, 25 ноември 2016 г.

Музикални фрази: Риана (2)

Днес в Музикални фрази ще ви представим Риана и една от най-известните й песни "Umbrella". През лятото на 2007 година песента се появява, а в края на годината бива избрана за песен на годината от много музикални класации. Риана твърдо защитава реномето си с песента и с албума, от който идва  - "Good Girl Gone Bad".

Култовата строфа от припева на песента - "Under My Umbrella" се превръща в една от най-припяваните фрази за века, до този момент, и се използва като метафора на истинското приятелство. Риана сподели дни след като издаде клипа с феновете си, че песента е написана изцяло за истинското приятелство и за връзката между хората. С думите "Told you I'll be here forever; Said I'll always be your friend... You can stay under my umbrella" Рири казва, че за приятел винаги е готова на всичко. Метафоричният изказ "Можеш да бъдеш винаги под моя чадър, щом има дъжд" представя закрилата на приятел при трудни моменти. Риана влага емоции във всичките си песни, но тази е една от най-любимите й, заради всички емоции, които е вложила.

Песента има уникален клип, който всеки с желание гледа от самото начало до края и който се вписва идеално с текста от продукцията.


TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.