неделя, 17 юли 2016 г.

R&B дивата Гери-Никол поздравява недоброжелателите си

Принцесата на българската R&B музиката Гери-Никол премина през своята метаморфоза и доказа, че всъщност крехките й 17 години не пречат да завладее българската музикална индустрия и да се превърне в кралица. Годините не определят възможностите! Изящната певица разби представите на българското общество и твърдо доказа, че българските изпълнители заслужават слава от световен мащаб.

Новото й видео към песента "I'm the Queen" направи рекорд за България и събра 2 милиона гледания само за седмица. Определено си личи, че клипът е скъп, а обработката му е била ужасно трудна. В него ние може да се насладим на перфектни графики, красиви сетове и страхотни тоалети, в които Гери изглежда наистина като Кралица. Често спрягана за българската Адел или Риана, Гери бива оприличавана и на други известни изпълнителки от световен мащаб, като Лейди Гага, заради ексцентричността на изпълнителката, Бионсе, Кристина Агилера и други. Според ЗНАМ обаче, въпреки някои сходни качества около Гери-Никол и всички изброени по-горе изпълнителки, смятаме, че не трябва да я сравняваме с никой, а да потвърдим името й.

Photo Gallery by QuickGallery.com

В Гери има едно специфично качество, което те кара просто да се влюбиш и в нея, и в творчеството й. Певицата твърдо заявява във всички медии, че има възможностите да пее, да твори музика, да пише текстове и да радва публиката. Има самочувствие, чието покритие с всеки изминал проект става по-голямо и по-голямо, а и то не повлиява върху отношението на Гери към феновете й. Хиляди почитатели из цялата страна искат Гери да изнесе концерт в града им или поне в някой по-близък голям град, защото Гери, не само има хубави песни, а тя просто може да прави шоу, и то голямо! Е да не пропускаме и тези, които могат само да мразят. Естествено, че всеки преуспял човек трябва да има хейтъри, все пак щом някой ти завижда, си постигнал нещо. Тъй "моралните" хора, които ежедневно коментират постовете на певицата с неприятни думи е добре да разберат, че един истински артист, какъвто ние от ЗНАМ можем да наречем Гери-Никол, е готов да поеме риска да се превъплъти във всякакви роли. Много малко хора разбират, че визията и действията на изпълнителите в клиповете не представя толкова истинската им същност, колкото представят техен герой, имащ задача за свършване. Гери-Никол е една от малкото български изпълнителки, чиито успех продължава да съществува и след като напуснат компаниите-майки. Гери предпочита сама да продуцира клиповете си и да не се съобразява с уговорки и желанията на други продуценти, нали все пак е кралица.

След като Гери заяви възмущението си относно наградите на БГ радио, на които беше номинирана в няколко категории, а награда така и не получи, въпреки гранд успехите си, много изпълнители започнаха да критикуват Гери-Никол за това, че може би е единственият изпълнител осмелил се да каже истината публично. Е, тепърва ни предстоят нови проекти от Гери-Никол, които сме убедени, че ще бъдат още по-ексцентрични от всякога, а успехите й ще се покачват още повече. Мислим, че песента "I'm The Queen" заслужава над 100 000 000 гледания, защото качеството на песента и клипа са на световно ниво!

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.