петък, 1 юли 2016 г.

Летни преживявания, красиви жени и скандални истории. Какво ново около Николай Клисуров?

Николай Клисуров за пореден път ни изненада със скандалните събития, случващи се с него. Този път, за да не изпадаме в дълги подробности, оставяме той да Ви разкаже за всичко ново. Прочетете второто ни интервю с пловдивчанина.


1) Ако не е тайна, би ли ни доверил къде смяташ да отпочиваш през лятото?
  - Планове не правя никога, но имам някои места на ум, които искам да посетя това лято, може би ще отскоча до Гърция, мисля да направя и още едно европейско пътешествие това лято, но къде и как все още не знам.

2) Какво е чувството да си обграден от най-красивите жени в България?
  - О това е въпрос, който вълнува доста хора, определено чувството е невероятно, защото те са не само най-красивите, ами и наистина умни жени, забавни. Винаги има своите плюсове и минуси, когато има интерес, разни хора се опитват да вплитат интриги и напрежение между нас, но ние сме взели мерки много отдавна, движим нашите отношения по мотото "Каквото и да се случва, си остава между нас." и така поддържаме приятелствата си и до днес.

3) Би ли ни споделил дали сега има момиче до теб? Ако си обвързан би ли казал коя е, с какво се занимава, или поне ни дай жокер!
  - Както всички виждат съм заобиколен от момичета, това ме прави щастлив. Да кажем, че за сега съм свободен, но сърцето ми е заето.

4) След всяка твоя изява популярността ти нараства? Как ти влияе това и как гледат хората  на теб?
  - Аз изяви, тепърва надявам се, ще имам, има доста реклами, чакащи моето одобрение, за което съм много щастлив. Мисля, че повечето хора ме харесват и споделят щастието ми, но в крайна сметка не може винаги да се харесваме на всички. Не обръщам внимание на негативните коментари, гледам да не губя добрия човек в себе си, въпреки нещата, които се случват понякога.

5) Тази седмица ти публикува скандален пост за хора, които не ти мислят доброто, разбра ли кои са те и какво искат?
  - Да, разбрах, но такива хора, както написах, никога няма да преуспеят, докато не променят себе си към добро. А аз оттук нататък мисля да общувам само с хора, които познавам наистина добре, за да няма подобни ситуации.

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.