неделя, 10 юли 2016 г.

Михаела Маринова чукна своите 19 години в петък

Бъдещата магистър-фармацевтка Михаела Маринова, учаща в Медицински университет Пловдив, удари своите 19 години този петък. На 08.07 красавицата стана с една година още по-красива и перфектна. Прекрасното момиче реши да сподели щастливите си чувства със своите най-близки приятели. Тя бе поканила 7 от най-добрите си приятели, с които се повесели петък вечерта в W Club Пловдив.

Николай Клисуров, който е един от най-добрите й приятели, бе доста развълнуван от рождения ден на Михаела. Той сподели много фотоси в интернет пространството и я поздрави повече от 8 пъти. След като той направи миналата година много успешна фотосесия с Михаела, мисли следващата му отново да бъде с нея.

Тортата, с която Мих зарадва своите близки, беше във формата на таблетка-ампула с червен и бял цвят. След като Мих започна да се реализира в бъдещата си професия, тя реши тортата да бъде автентична и да покаже част от новата й същност. Партито, на което и аз бях гост, мога да кажа, че беше много добро. Но все пак Мих не за първи път купонясва! ;)

Photo Gallery by QuickGallery.com

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.