петък, 22 април 2016 г.

Противоречие от страна на Бела Торн

Бела Торн, позната на всички ни от сериала на Дисни ченъл "Shake It Up", напомни в социалните мрежи това, че въпреки отсъствието й от голямата сцена, тя ще продължава да пее и талантът й трябва да се развива и доказва още. Нямаме против, радваме се на актрисата за мотивацията, която има и самочувствието й, но не помни ли думите й преди 5 години!??

Та през 2011-та година тя самата спомена в интервю, че не би искала да подписва договор с Hollywood Records, защото певческите й умения не са големи и не мисли, че ще има възможността да се справи с голяма певческа кариера!??

Какво ли се промени от тогава? Дали е започнала по-добре да пее, или просто има нужда от изява на музикалния подиум? Да, не отричаме, че 3-те песни, които актрисата има станаха хитове, но ясно се чува употребата на AUTO-TUNE. Може би Бела е претърпяла една трансформация, посещавала е музикален педагог, който е усъвършенствал недостатъците на гласа й и затова сега тя има нужда да докаже на хората, че преди години не е била много права за себе си да не оценява таланта, който има, дори и той да не е толкова голям, колкото този на колежката й Зендая.

Пожелаваме успех на Бела и се надяваме скоро да ни изненада с хит и с пеене, в което Auto-Tune да бъде в по-малко количество. За сметка на всичко останало Бела е перфектна актриса и модел, така че качеството на клиповете й поне ще на зашеметяващо ниво! ;)

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.