петък, 18 март 2016 г.

Той не просто обича свободата, той се бори за нея

Йонатан Аначков, познат на всички ни като собственик на най-новото бутиково кафе в България - BUG Coffee Roastery, се изявява и в сфера, съвсем различна от тази на кафето. Амбициите не умират, когато осъществим мечтите си, те продължават да живеят до края на постембрионалното ни развитие. Йонатан, както спомена в интервюто ни преди месец, работи в кампанията A21 като управител на един от отделите. Тогава не обърнахме толкова внимание на това, но сега се наехме сериозно и искаме да разнищим, поне малко, въпроса за свободата и как A21 е замесена с това.



Накратко A21 е фирма, която се опитва да предотврати трафика на хора почти из целия свят. До този момент фирмата има 11 офиса, 10 от които са в различни страни. Българският клон отваря през не толкова далечната 2011-та и за своите 5 рождени дни е постигнала много. Кампанията предлага денонощни и безплатни телефонни номера, на които всеки един може да позвъни, ако стане жертва на трафик на хора или има опасения за свой близък или познат. Друго положително качество на A21 e осигуряването на работа на хора, станали жертви на трафик на хора. Кампанията, и тук по-специално Йонатан, се заема с отговорния пост да осигури квалифицирана и добре платена работа на хора претърпели неприятните случки с основния проблем, като се взима под предвид най-вече отношението на работодателите и управителите към служителите. А21 организира и много събития против трафика на хора и За свободно общество. Със сигурност работата на кампанията не е никак лесна, но мисията, която има е много важна за всеки един жител на Земята, защото никога не е изключено, че всеки може да стане жертва на трафик на хора, за съжаление!


Свободата е нещото, от което всяко едно живо същество се нуждае. Животът и здравето са важни тогава, когато сме свободни и можем да развием същността си по начина, по който не бихме навредили на никого. Всеки един жив организъм желае да има свобода и да бъде горд с това, че може да диша под ясното синьо небе и да може да изрече думите: "Щастлив съм, свободен съм". Затова из целия свят има хиляди кампании, които се опитват да предотвратят трафика на хора, насилието на хора и подигравките в училище, на работа и където и другаде да било. Преди да направиш нещо лошо, първо се постави на мястото на другия, и ако ти хареса, то чак тогава го направи. Свободен живот е мечтата на всички хора по света!

TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.