понеделник, 22 февруари 2016 г.

Забава ще има, щом Фавиол Сефери съществува

  - Хумор, сатира, забава! Всички имаме нужда от това! -  

Фавиол Сефери стартира публикуването на забавните си постове през миналата 2015г.. За половин година той успява да събере повече от 24 000 харесвания във Фейсбук и завладява интереса на хиляди хора. Почитателите му нямат търпение той да качи нова забавна снимка или клип, който да ги докара до душевен оргазъм. Сигурно е, че мислите на младия блогър обладават всеки нов посетител, затова подимето му може да бъде Кралят на забавата, или пък Кралят на смеха. Няма персона, която да види пост на блогъра и да не изпадне в смехотворно състояние. Как ли младото момче сътворява тези хуморески? Какво го вдъхновява и държи на ниво? Засега ЗНАМ предполага, че това, което го прави толкова добър е обичта му към феновете и същността му, която е създадена, за да разсмива и удовлетворява нуждите на човек от щастие. Смехът е щастие, смехът е здраве, нали така?


Не само картинките, които той прави носят кикот у хомо сапиенсите, а й клипчетата. Наскоро Фавиол започна снимането на свое шоу, наречено "Скрита камера", в което заедно със свои приятели изследват психиката на други хора в определени ситуации. Хумор, сатира, забава се проявяват за сетен път, а като допълнение имаме и страх, психика и загриженост. Колко много постигна Фавиол Сефери за периода от Октомври 2015 до Февруари 2016.


Photo Gallery by QuickGallery.com


Фенове и фенки му пишат ежедневно и изпадат в екстаз, когато видят, че тяхната звезда, в случая ФАВИОЛ СЕФЕРИ, е отговорил на съобщение им. С добър подход той допринася задоволяването на интереса на почитателите си и е винаги усмихнат и добронамерен към всеки нов член на профила му в социалната мрежа Фейсбук. Какво ще предстои на Фавиол през тази година, ще разберем малко по-късно във времето.



TRANSLATE

© 2014-2024 ZNAM BULGARIA. Предоставено от Blogger.